zoekmachine optimalisatie

zoekmachine optimalisatie Google, Yahoo en Bing

Door zoekmachine optimalisatie wordt uw website beter geïndexeerd door zoekmachines als Google, Yahoo en Bing. Doordat uw website na zoekmachine optimalisatie voldoet aan de voorwaarden die de zoekmachines stellen scoort u veel hoger in de organische (niet betaalde) zoekresultaten dan voorheen. Van alle bezoekers op internet vindt meer dan tachtig procent dat een zoekmachine de eerste keuze is bij het vinden van een website. Daarom is het belangrijk dat uw website hoog scoort in de zoekmachines op de voor uw bedrijf belangrijke zoekwoorden.

zoekmachine optimalisatie en Google

Wij kennen zoekmachines en Google in het bijzonder en  kunnen door het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie zorgen dat uw website beter gevonden wordt. Men noemt dat zoekmachine optimalisatie of SEO. (SEO is een veel gebruikte afkorting voor “Search Engine Optimization”). Door het optimaliseren van uw website zorgen wij er voor dat u beter gevonden wordt in de organische zoekresultaten van Google. Dat zijn de gratis zoekresultaat vermeldingen die u onder de betaalde vermeldingen ziet in Google. Zie de afbeelding bovenaan deze pagina.

Adwords en reclame

Wanneer uw website geoptimaliseerd is voor de zoekmachines wordt u gevonden op de inhoud van uw website, wat u honderden euro’s aan Adwords en reclame kan besparen. Wanneer uw website niet goed of niet volgens de regels geoptimaliseerd is kan dat juist nadelig werken, zodat u juist niet gevonden wordt. Wij maken gebruik van beproefde en geoorloofde methodes om uw website voor zoekmachines (Google) te optimaliseren. Let op: Met SEO kunnen wij u geen hoge plaats garanderen, dat kan alleen met betaalde zoekresultaten maar wij maken uw website zo optimaal dat Google en andere zoekmachines de website beter indexeren een daardoor makkelijker vindbaar maken voor uw doelgroep.

Google vermelding met bedrijfsgegevens.

Wij kunnen een Google vermelding voor u verzorgen met uw bedrijfsgegevens inclusief Google Maps en foto’s van uw bedrijf.
Zie onderstaande afbeelding.

zoekmachine optimalisatie