WordPress website voor uw bedrijf

WordPress voordelen

wordpress websiteEen wordpress website is een zoekmachine vriendelijk content management systemen. Een wordpress website wordt door xappix webdesign Amsterdam volledig op maat voor u gemaakt met het oog op uw wensen en doelstellingen. De zoekmachine vriendelijkheid en ondersteuning in alle moderne browsers maakt WordPress zeer geschikt om uw website succesvol te maken. WordPress wordt door een zeer grote groep ontwikkelaars ondersteund door constante ontwikkeling en beveiliging updates.

WordPress is een zoekmachine magneet

wordpress websiteDe populariteit van WordPress is bewezen. Dit systeem is het eerste half jaar van 2014 wereldwijd 45 miljoen keer geïnstalleerd. WordPress is dan ook de eerste keuze van veel internet marketeers en dat is niet voor niets want het systeem is gemaakt voor zoekmachines en social media. Een goed geoptimaliseerde WordPress website werkt als een magneet voor zoekmachines.
Wordpress kan ook een stabiele basis vormen voor een webwinkel, een blog of een combinatie daarvan.

WordPress onderhoud van xappix webdesign

Met een onderhoud abonnement van xappix blijft uw website constant ‘up to date’ zowel qua inhoud als veiligheid. Het installeren van frequente veiligheidsupdates behoort tot regelmatig onderhoud
Meer informatie over WordPress op wikipedia

You may also like...