Categorie: Nieuws

Op deze Nieuws Archieven pagina ziet u een overzicht van alle actuele nieuwsartikelen van xappix webdesign Amsterdam.

responsive website

Responsive website

Waarom een responsive website?

responsive websiteAls u een website laat bouwen wilt u dat zoveel mogelijk mensen uw website kunnen bezoeken. Steeds meer mensen gebruiken een smartphone of tablet onderweg maar ook thuis. Door deze ontwikkeling volstaat de standaard resolutie van 1024×768 pixels van de conventionele websites niet meer voor iedere bezoeker. Om bezoekers met mobiele apparaten het zelfde gebruiksgemak bij het navigeren van uw website te geven is de responsive website erg in trek bij iedereen die een professionele uitstraling en gebruiksgemak belangrijk vindt. Hoe responsive is uw website nu?
Check dit op: responsivedesignchecker.com
(meer…)

website onderhoud

website onderhoud

website onderhoud van xappix

Het actueel houden van uw website is belangrijk. Op het moment dat bezoekers van uw website oude informatie tegenkomen daalt de interesse. Zorg dat uw website up to date is. Dit hoeft u niet zelf te doen. Laat het website onderhoud verzorgen door xappix webdesign Amsterdam. (meer…)

WordPress website voor uw bedrijf

WordPress voordelen

wordpress websiteEen wordpress website is een zoekmachine vriendelijk content management systemen. Een wordpress website wordt door xappix webdesign Amsterdam volledig op maat voor u gemaakt met het oog op uw wensen en doelstellingen. De zoekmachine vriendelijkheid en ondersteuning in alle moderne browsers maakt WordPress zeer geschikt om uw website succesvol te maken. WordPress wordt door een zeer grote groep ontwikkelaars ondersteund door constante ontwikkeling en beveiliging updates. (meer…)

Joomla voor uw website

Joomla is een van de grootste, populaire content management systemen (cms). Hiermee kan een professionele website gebouwd worden. Wereldwijd werken er vele ontwikkelaars aan de functionaliteit en de veiligheid van dit systeem. Dit cms systeem is afgelopen jaren dan ook uitgegroeid tot een volwassen en stabiele basis voor een website. Voor iedere organisatie met zeer veel nuttige plugins. (meer…)